вторник, 3 май 2011 г.

Изборите в Синята коалиция - до края на май

Предварителните избори в Синята коалиция
Най-късно до края на месец май ще се проведат вътрешните избори в десницата за определянето на окончателните номинации за президент и кмет на София. Очаква се на 14-ти май ДСБ да одобри официално кандидатурата на Светослав Малинов за президент, а ден по-късно да бъде обявен и победителят във вътрешната надпревара за кандидат за кмет на София (между Прошко Прошков и Петър Москов). Най-късно две седмици след това ще се проведат и общите вътрешни избори в Синята коалиция.

СДС и ДСБ вече се споразумяха да имат обща кандидат-президентска двойка. Това означава, че ако Светослав Малинов от ДСБ спечели вътрешния вот в коалицията, СДС ще му предложи няколко кандидати за вицепрезидент, от които да избира.

Да седмица ДСБ ще предложи техническо решение, чрез което на предварителните избори ще може да се гласува и онлайн.

"Ще запазим и разширим Синята коалиция. Това е състезание между приятели, което ще ни направи по-силни", декларира лидерът на СДС Мартин Димитров. Според него вътрешните избори имат потенциал да съберат значителна обществена енергия и това се е доказало с времето.

Димитров заяви, че в 90% от областните градове СДС и ДСБ имат съгласие за общо участие в изборите. До този момент е ясно, че такова съгласие няма в Русе и Варна. Лидерът на СДС заяви, че в близките дни двете партии ще обявят общия си кандидат в Пловдив.

1 коментар:

  1. It is true that most of the companies would yearn for a vanity Toll Free Numbers and there is even virtual competition to get hold of one. This rush itself would prove that vanity toll free numbers have the power to do some magic to the business enterprises

    ОтговорИзтриване